lillevillasmedveien -
Forside Add meg Om meg Kontakt

UtemøblerIdag skal vi vaske verandaen grundig og i morra begynner frank og beise den! Det ble grått etter min store glede:) Kommer til å bli så fint! Men tilbake til overskriften, utemøbler! Nå som verandaen nesten er komplett (mangler beis og levegg) må vi ha noen fine utemøbler! Jeg hadde igrunnen mest lyst til å lage en pallesofa enn så lenge, men Frank ville ha det ordentlig med en gang..... Derfor må jeg nå finne ut hvordan møbler vi skal ha! Dette skal bli koseplassen på utsiden, siden vi allerede har en spisegruppe, som vi fikk av mine snille svigerforeldre i fjor:) 

jeg har sett litt på disse:


Fra Bengts


Også fra Bengts


Netthandelen

Jeg har mest lyst på en av de to nederste, men er fortsatt veldig usikker:) Den i midten er jo veldig dyr, men det er jo verdt å legge litt penger i slike utemøbler også. Vanskelig. 
Hvilken ville du ha valgt?

- Marielle 

 • Ferdig :)  Da var rekkverket endelig oppe :):) Her er en smakebit!! Jeg er megafornøyd :):)

 • Gjenbruk <3  For noen mnd siden var jeg, mamma & Ida i Kristiansand! På utsiden av en koselig cafe, fikk vi en ide:):) Det hadde de brukt gamle euro paller som benker på utsiden! Dette måtte jeg også prøve og satt Frank på saken!! Etter en stund med leting etter paller, fikk vi tak i noen og fikk laget en koselig benk!

  Syntes denne er veldig koselig og planen er å lage 4 fem stykker av disse og ha på verandaen som en sittegruppe! Da med ordntlige puter og pynteputer i, slik at den blir behagelig og god! En billig og fin løsning syntes jeg:):) Her er et bilde av der vi fikk ideen fra:)

  Mens vi er i gang legger jeg ut et bilde av en annen fin sak;):)

 • Beising av Verandaen  Når rekkverket er ferdig og vi har fått feid og vasket verandaen skal vi beise den. Vi har fått annbefalt beis, istendfor olje. Jeg og Frank er litt uenige i hvordan "farge" vi skal beise verandaen. Jeg har veldig lyst på grå (ettersom jeg er veldig gla i den fargen), mens Frank har lyst på en blank beis, slik at man beholder den orginale fargen.. 

  Legger med et bilde hentet fra VillaVonKrogh.com 

  Syntes denne fargen var veldig fin. Kunne kanskje tenkt med en nyanse mørkere, men vi får se hva Frank går med på!

  Noen som har noen tips? Hva vill dere hatt?

  - Marielle

 • Prosjekt Rekkverk  På sensommeren i fjor, begynte vi å lage veranda. Innen min bursdag den 24. august, var verandaen oppe!Verandaen ble mye større en det vi hadde forestilt oss fra begynnelsen, men når man først lager en veranda er det jo greit med stor plass!Tror den er rundt om 60Kvm, om jeg ikke tar helt feil! 


  Nå er jo verandaen endelig oppe, og da kom det store spørsmålet om hvilket / hvordan rekkverk vi skulle ha! Jeg hadde allermest lyst på etrekkverk bestående av glass og metall (vedlikeholdsfritt)! Mamma og Pappa satt opp et slikt rekkverk i fjor(forfjor??) og det var jo kjempefint. Men et Slikt rekkverk er veldig dyrt, og siden vi har ganske stor veranda, måtte jeg slå fra meg drømmen om et slikt rekkverk (Denne gangen)!


  Bildet lånt fra Google.

  Deretter hadde jeg veldig lyst på et rekkverk som går i kryss! Syntes dette rekkverket var veldig fint! Romantisk og koselig.
   


  Bildet er lånt fra Google.

  Men det ble ikke dette rekkverket heller! Man blir jo sprø av å lete rundt på nettet! Finner jo hele tiden et annet rekkverk! Så det rekkverket vi endte opp med, er det dere kan se her:

  Tror, nei jeg vet at dette rekkverket var det rette! Vi er nå halvveis, og snart skal jeg legge ut noen bilder av hvordan det er blitt! 
  Jeg er hvertfall veldig fornøyd med valget! Eneste som kan bli et problem, er malingen! Men det får vi ta når den tid kommer.Blir ikke før neste år, fordi man kan vist ikke male samme året!

   

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Juni 2012

  Lille Villa Smedveien

  Jeg er 21 år gammel og har akkurat kjøpt hus sammen med samboeren min. Jeg er student og studerer grunnskolelærer ved Uia, samtidig jobber jeg på Barnas Hus. Her kommer jeg til å blogge om hverdagslige ting, forandringer som skjer med huset og ting som interesserer meg.

  Kategorier


  Blogg Om meg Ute

  Arkiv


  August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 Juli 2011 Mai 2011 April 2011

  Siste innlegg


  Sommer på jord Kontakt meg Om meg Verandaen og litt nytt interiør Nye vegger Den nye plattingen Mårvann Danmark 2012 Lenge siden Kupp på svenskeferja!!!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits